Eijsden krijgt huurappartementen voor senioren

Vrijdag 29 juni 2018


De omgeving van het Veldje in Eijsden is volop in ontwikkeling.  In 2016 is de flat aan het Veldje volledig gerenoveerd. Na de verduurzaming hebben deze woningen nu gemiddeld een A-label. Vorig jaar zijn 19 koopwoningen opgeleverd aan het Veldje en Cramignonstraat.

Nu dient zich de volgende fase aan. Naast het realiseren van 15 sociale huurappartementen worden nog 23 koopwoningen gebouwd door ontwikkelaar BPD. Servatius gaat samen met bouwbedrijf Jongen 15 sociale huurappartementen realiseren op ’t Veldje in Eijsden.

Jongen gaat de appartementen bouwen, Servatius is opdrachtgever en gaat de appartementen na oplevering verhuren. De appartementen zijn bedoeld voor senioren. De bouw start zodra de vergunning verleend wordt, dit is waarschijnlijk in oktober.

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Vandaag geopend tot 19.00 uur
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (tijdelijk gesloten)

Receptie KCC Margraten