Intentieovereenkomst jumelage Eijsden-Margraten en Clervaux

Maandag 2 juli 2018

Op zaterdag 30 juni hebben burgemeester Akkermans van Eijsden-Margraten en burgemeester Eicher van de Luxemburgse gemeente Clervaux een intentieovereenkomst getekend om te komen tot een jumelage, een vriendschapsband tussen beide gemeenten. Dit gebeurde tijdens een gezamenlijk concert van de jeugdorkesten van Clervaux en de Koninklijke Oude Harmonie van Eijsden in Sint Geertruid. Doel van de jumelage is het verder uitbouwen van de vriendschappelijke contacten tussen beide gemeenten en het jaarlijks organiseren van culturele activiteiten. Het concert in Sint Geertruid is een van de activiteiten die voorvloeien uit deze vriendschapsband.

20180630-Clervaux&Eijsden-Margraten-040

Foto: Christa Habets

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Maandag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten