Ironman 5 augustus 2018

Vrijdag 6 juli 2018

Je hebt ze vast wel in de gemeente zien hangen, de banieren met het logo IRONMAN. Op 5 augustus 2018 is Maastricht voor het vierde jaar op rij gastheer van 's werelds grootste thriathlon / duursportevenement, IRONMAN.

De start en finish van dit evenement liggen in Maastricht, maar voor het onderdeel fietsen voert het parcours door vier Zuid-Limburgse en vijf Belgische gemeenten. De organisatie van dit sportevenement is in handen van IRONMAN in samenwerking met de Provincie Limburg en de Nederlandse gemeenten Maastricht, Meerssen, Valkenburg a/d Geul, Eijsden-Margraten en de Belgische gemeenten Bassenge, Bilzen, Lanaken, Riemst en Visé.

Lees meer over de IRONMAN en het parcours door Eijsden-Margraten op www.eijsden-margraten.nl/inwoners/ironman.

- IRONMAN-Maastricht_Limburg_neg

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Vandaag geopend tot 19.00 uur
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (tijdelijk gesloten)

Receptie KCC Margraten