Gezocht: buurtbuschauffeurs M/V

Vrijdag 20 juli 2018


Bij de buurtbus kunt u enkele uren per week, op vrijwillige basis, u dienstbaar maken door het busvervoer te verzorgen op het traject Eijsden – Sint-Geertruid – Banholt – Margraten – Scheulder – Sibbe – Valkenburg – Houthem en Meerssen en omgekeerd. U zorgt er dus voor dat de kleine kernen op deze route niet verstoken blijven van openbaar vervoer!

Er zijn diensten van 2, 3 of 4 uur per week. Af en toe invallen wordt ook wel eens gevraagd. Gereden wordt in Mercedes-busjes, met automaat, waarvoor “klein rijbewijs” voldoende is. De leeftijdsgrens is 75 jaar. Als vrijwilliger ontvangt u een reiskostenvergoeding van uw huisadres naar de Remise, Aan de Fremme 26 in Margraten. Door het jaar worden er voor de vrijwilligers een aantal activiteiten georganiseerd zoals een dag-uitstapje en een kerstpakket. Daarnaast zal de waardering die u als vrijwillige chauffeur ongetwijfeld zult krijgen, uitermate motiverend werken.

Meer informatie of aanmelden kan bij: Piets Heuts (coördinator vervoer) pmh.heuts@kpnplanet.nl, tel. 06 1143 7325 of Jo Heidendal (voorzitter) joheidendal@msn.com  of tel. 043 458 1970.

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Maandag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (tijdelijk gesloten)

Receptie KCC Margraten