Zaterdag 1 september: Open dag Sportcomplex Bakkerbosch

Donderdag 9 augustus 2018

Zaterdag 1 september van 13.00 tot 15.00 uur vindt voor de tweede keer de open dag plaats van Sportcomplex Bakkerbosch aan de Bemelerweg in Cadier en Keer. Onderstaande verenigingen openen wederom hun deuren voor alle inwoners uit het Heuvelland die nader kennis willen maken met handboogschieten, tennissen, voetballen, hockeyen of golfen.

• Handboogschutterij Amicitia
• Voetbalvereniging VV Keer
• Hockeyvereniging Hockeer
• Golfbaan Het Rijk van Margraten
• Tennisclub TC Bakkerbosch

Er is een gevarieerd programma waarbij iedereen ook van harte wordt uitgenodigd om zelf actief deel te nemen aan de diverse sporten. Er zijn professionele begeleiders en trainers aanwezig om sportdemonstraties en workshops te geven. Doelstelling van de verenigingen is om nog meer mensen, jong en oud, in beweging te krijgen en te laten ervaren hoe leuk en gezellig het is om actief te zijn bij een sportvereniging. Iedereen is welkom en u hoeft zich vooraf niet aan te melden. Informatie over het programma kunt u ook vinden op de Facebookpagina van Sportcomplex Bakkerbosch: www.facebook.com/sportcomplexbakkerbosch.

logo sportcomplex Bakkerbosch

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Maandag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (tijdelijk gesloten)

Receptie KCC Margraten