Officiële opening nieuwe hockeyvelden

Maandag 3 september 2018


Na een lange periode van voorbereidingen en intensieve samenwerking met de gemeente Eijsden-Margraten, beschikt Hockey vereniging HV Hockeer met ingang van dit seizoen over twee gloednieuwe watervelden. Daarnaast is er ook nog een nieuw oefenveld aangelegd.

Op dit moment is Hockeer de enige club in Zuid-Limburg die over alleen maar watervelden beschikt. Deze nieuwe topvelden (die voldoen aan de normen voor internationale wedstrijden) gevoegd bij het onlangs gerenoveerde clubhuis en de unieke en prachtige ligging, maken van Hockeer een club waar men met recht zeer trots op mag zijn. Met de komst van deze nieuwe velden, kan Hockeer een nieuwe stap maken en zijn ze weer volledig up te date om een nieuwe generatie hockeyers en hockeysters op te leiden en met plezier te laten hockeyen.

HV Hockeer is met ruim 450 leden de grootste sportvereniging van de gemeente Eijsden-Margraten. Hockeer biedt hockey voor alle leeftijden en op alle niveaus. Op 21 en 22 september worden de nieuwe watervelden bij HV Hockeer aan de  Bemelerweg 85 in Cadier en Keer officieel in gebruik genomen.

De officiële opening is op vrijdag 21 september van 16.00 tot 20.00 uur waarbij een hockeyclinic gegeven wordt door een aantal (oud) internationals. Ook op zaterdag 22 september is er van alles te doen. Iedereen is van harte welkom.

Meer informatie over HV Hockeer en het programma van de officiële  opening: www.hockeer.nl.

-HOCKEER publicatie
Foto: Felix Kortrijk / Shortrich Photography

 

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Maandag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten