Mooi Mergelland (5)

Maandag 1 oktober 2018

Heeft u weleens een vraag of probleem waar u niet zo snel een oplossing voor hebt? Wilt u als inwoner van deze gemeente wel een handje helpen bij mensen die voor eventjes hulp nodig hebben? Stel een vraag of biedt uw hulp aan op www.mooimergelland.nl. Zo helpen we elkaar en voelen we ons steeds meer thuis in onze eigen buurt.

Linda (30): “Al die gereedschappen die ik maar zelden gebruik, waar moet ik ze allemaal opbergen? Mijn schuurtje is toch al zo klein. Het zou toch handig zijn als ik die spullen zou kunnen lenen bij mij in de buurt. Misschien kan ik wel mijn grasmaaier en bladblazer te leen aanbieden. Dat zou toch veel milieubewuster zijn en daarbij ook nog goedkoper?”

Verzoekjes en oplossingen, u vindt ze op www.mooimergelland.nl
 

mooi mergelland

 

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten