Ontwikkeling visie buitengebied Eijsden-Margraten

Vrijdag 23 november 2018

Toekomstvisie
Recente ontwikkelingen in het buitengebied vragen om aandacht. Daarom gaat de gemeente Eijsden-Margraten een duidelijke toekomstvisie op haar ‘Buitengewoon Buitengebied’ vormen. We werken de visie uit op basis van input uit de samenleving. Eind 2019 moet de visie klaar zijn.

Plan van aanpak
Onderstaand infogram laat zien hoe we dit aanpakken. Allereerst gaan we met zoveel mogelijk mensen in gesprek over wat zij belangrijk vinden in ons buitengebied (1). De belangrijkste waarden van het buitengebied (2) brengen kansen en uitdagingen met zich mee (3). In de tweede helft van 2019 brengen we in kaart in welke richting het buitengebied zich kan ontwikkelen (4). De uitgangspunten worden in de samenleving getoetst (5) en dienen als onderlegger voor die visie op het buitengebied.

Doe mee!
Op zaterdag 15 december van 11:00 tot 14:00 uur markeren we de start van Buitengewoon Buitengebied (stap 1 in het infogram). We nodigen u uit om met ons in gesprek te gaan in Gemeenschapshuis Oos Heim in Margraten. Aanmelden kan tot en met zaterdag 6 december via buitengewoonbuitengebied@eijsden-margraten.nl.

Wilt u regelmatig geïnformeerd worden over dit project? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. Mail naar buitengewoonbuitengebied@eijsden-margraten.nl. Klik hier voor meer informatie.


28112018_infogram_Buitengebied

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Deze ochtend: 9.00 - 12.00 uur
  • Vanmiddag: 17.00 - 19.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten