Programma carnavalsoptochten

Vrijdag 22 februari 2019

Vrijdag 1 maart 2019

 • Cadier en Keer: optocht schooljeugd georganiseerd door C.V. De Klenderaire van 11.00 uur tot 12.00 uur, start in de Limburgerstraat via de Beatrixstraat, Julianastraat, Prins Bernhardstraat, Keunestraat, Limburgerstraat, Kerkstraat, Pastoor Frissenstraat, Limburgerstraat (ontbinding).
 • Margraten: optocht schooljeugd georganiseerd door C.V. De Rieste vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur via de volgende route: (vertrek) Beatrixlaan, Bernhardlaan, President Kennedystraat, Past. Brouwersstraat, Eijkerstraat, Amerikaplein, Sprinkstraat, Laathovenlaan, Van Schaluynhofstraat, Schinkepoort, Scheuldersteeg, Eijkerstraat, Van Eynattenstraat, Julianalaan, Clermontstraat, (ontbinding).
 • Eijsden: optocht schooljeugd georganiseerd door de scholen van 12.00 uur tot 14.00 uur via de volgende route: vertrek Kerkplein/Breusterhof, Sint Martinusstraat, Emmastraat, Breusterhof – Kapitelherenstraat, Veldje, Prins Bernhardstraat, Diepstraat, Kerkstraat, Raadhuisstraat, Breusterstraat, Kennedylaan, von Geusauplain, Sint Martinusstraat (ontbinding).
 • Mheer: optocht schooljeugd georganiseerd voor basisschool de Den in Mheer van 11:30 uur tot 12.30 uur Start aan de Basisschool de Den Burgemeester Beckersstraat 45 via de Burgemeester Beckersweg naar de Harmoniezaal te Mheer Dorpsstraat 1 te Mheer(ontbinding).


Zaterdag 2 maart 2019

 • Mesch: carnavalsoptocht van 15.00 uur tot 19.00 uur via de volgende route: Grijze Graaf, Kerkplein, Langstraat, Klokkenstraat, Bovenstraat, Grijze Graaf (ontbinding).


Zondag 3 maart 2019

 • Eckelrade: carnavalsoptocht georganiseerd door C.V. De Brakkelerre vanaf 13.11 uur tot 17.00 uur, op de route: Dorpsstraat onder (bij huisnr. 121), Dorpsstraat, Molenweg, omdraaien bij garage Nelissen, Molenweg terug, Eckelraderweg, Linderweg, Klompenstraat, Rosplein (ontbinding).
 • Margraten: carnavalsoptocht van carnavalsvereniging C.V. De Rieste van 13.00 uur tot 18.00 uur op de route: Aan de Fremme, Scheuldersteeg, Holstraat, Sprinkstraat, Laathovenlaan, van Schaluynhofstraat, Scheuldersteeg, Eijkerstraat, van Eynattenstraat, van Plettenbergstraat, Van Haymestraat, Julianalaan, Clermontstraat, Hendrik van Gelderstraat, Pres. Kennedystraat, Doctor Poelsstraat, Hoenderstraat, Pastoor Brouwersstraat , Amerikaplein, (ontbinding).
 • Noorbeek: carnavalsoptocht georganiseerd door C.V. de Hèvers van 14.11 uur tot 17.00 uur op de route: Wesch, Burgemeester Nahonstraat, Kempestraat, Onderstraat, Pley, Dorpstraat, Bovenstraat, Brigidastraat, Rubdelstraat, Vroelenstraat, 12e Septemberlaan, Sint Maartensweg, Dorpstraat, Pley (ontbinding).
 • Oost-Maarland: carnavalsoptocht georganiseerd door C.V. de Krubbebieters van 13.11 uur tot 17.00 uur in Oost-Maarland op de route: Hoogstraat, Spoorstraat, Hoogstraat, Sint Jozefstraat, Dorpsstraat,  Putstraat, Kloppenbergweg, Catharinastraat, Putstraat, Dorpsstraat, Parrestraat, Pastoor Rossierstraat, Sint Jozefstraat, Rijckholterweg, Sint Jozefstraat (ontbinding).


Maandag 4 maart 2019

 • Banholt: carnavalsoptocht georganiseerd door C.V. De Boemelère van 14.00 uur tot 18.00 uur op de route: Bergstraat, Dalestraat, Bredeweg, Loverixplein (ontbinding).
 • Cadier en Keer: carnavalsoptocht georganiseerd door C.V. De Klenderaire van 13.11 uur tot 17.00 uur op de volgende route: Bemelerweg, Groenerein, Christinastraat, Willem Alexanderstraat, Margrietstraat, Limburgerstraat, Beatrixstraat, Julianastraat, Prins Bernhardstraat, Keunestraat, Limburgerstraat, Kerkstraat, Raadhuisplein (ontbinding).
 • Mheer: carnavalsoptocht georganiseerd door karnevalsvereniging de Sjravelerre van 13.11 uur tot 17.11 uur op de route: Dorpsstraat ter hoogte van huisnummer 27, Burgemeester Beckersweg, van Imstenraadlaan, Jonge Hagen richting pleintje, Dorpsstraat richting St. Geertruid, einde dorp draaien, tot aan harmoniezaal (ontbinding).
 • Rijckholt/Gronsveld: carnavalsoptocht georganiseerd door C.V. de Sjnuffelere en C.V. de Zweitlanceers, van 12.00 uur tot 16.00 uur op de volgende route: Kasteelstraat via de Bounamstraat, het Greuntsje, Rijksweg, Slagsteenstraat, Van Caldenborghstraat, Hogeweg, Harmonieweg, Stationsstraat, Kampweg, Aan het Beeldje, Vroendelsweg, Mgr. Willigerstraat, Holegracht, Burgemeester Smeetsstraat (ontbinding).
 • Sint Geertruid: carnavalsoptocht georganiseerd door C.V. De Kleindererre vanaf 12.33 uur tot 16.00 uur op de route: Julianaweg, Burgemeester Wolfsstraat, Nieuwe Hofstraat, Achter de Höfkes, Pastoor Huijnenstraat, Burgemeester Wolfsstraat, Karreweg, Trichterweg, Buitenend, Munckhof, De Laathof, De Hochterhof, De Uithof, Buitenend, Libekerstraat, Tiendstraat, Korenhof, Schoolstraat, Dorpstraat, ontbinding einde Dorpstraat
 • Margraten: lichtstoet georganiseerd door C.V. de Rieste van 18.00 uur tot 21.00 uur op de route: Aan de Fremme, Scheuldersteeg, Holstraat, Sprinkstraat, Laathovenlaan, van Schaluynhofstraat, Scheuldersteeg, Eijkerstraat, Van Eynattenstraat, Bernhardlaan, Pres. Kennedystraat, Julianalaan, Clermontstraat, (ontbinding).


Dinsdag 5 maart 2019

 • Bemelen: carnavalsoptocht georganiseerd door C.V. de Berggeitte van 11.00 uur tot 18.00 uur, op de route: Vertrek Gasthuis 55, via Bemelerberg, Oude Akerstraat, Schepenbank, Sleutelweg, de Steeg, St. Laurentiusstraat, Gemeenschapshuis (ontbinding).
 • Eijsden: carnavalsoptocht georganiseerd door C.V. De Druugsjliepers van 14.11 uur tot 16.30 uur over de navolgende route: Breusterstraat, Kennedylaan, Von Geussauplein, St. Martinusstraat, Emmastraat, Prins Hendrikstraat, Wilhelminastraat, Diepstraat, Kerkstraat, Raadhuisstraat, Breusterstraat (ontbinding).
 • Scheulder: carnavalsoptocht georganiseerd door C.V. De Moelemaekersj van 14.11 uur tot 17.00 uur op de route: Scheuldersteeg 21 (opstellen), Scheulderdorpsstraat (ontbinding).
 • Eckelrade: lichtstoet georganiseerd door C.V. De Brakkelerre vanaf 19.11 uur tot 21.00 uur op de route: Honthemerweg (opstellen), Dorpsstraat, Eckelraderweg, Linderweg, Klompenstraat, Dorpsstraat, Harmoniezaal (ontbinding).

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

 • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
 • Vandaag: 9.00 - 12.00 uur
 • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten