Laat uw stem horen op 20 maart!

Vrijdag 8 maart 2019

Wist u dat het precies 100 jaar geleden is dat alle Nederlandse mannen en vrouwen stemrecht kregen? Maak gebruik van dit recht en stem woensdag 20 maart voor de Provinciale Staten én het waterschap.

Op 20 maart kiest u wie in de Provinciale Staten en in het bestuur van het Waterschap Limburg komt. De Provinciale Staten en het waterschap beïnvloeden uw dagelijkse leven. De provincie beslist bijvoorbeeld waar woningen, wegen en natuurgebieden komen. Het waterschap zorgt voor schoon en voldoende water. De stembureaus zijn op 20 maart 2019 van 7.30 tot 21.00 uur geopend. Hier vindt u alle stembureaus bij u in de buurt. Vergeet niet om uw stempassen en identiteitsbewijs mee te nemen.

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Deze ochtend: 9.00 - 12.00 uur
  • Vanmiddag: 17.00 - 19.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten