Nieuwe asfaltlaag op weg van Herkenrade naar Bruisterbosch

Donderdag 21 maart 2019

Op maandag 1 april start de gemeente met onderhoudswerkzaamheden aan de ‘Bruisterboschweg’. Daarbij worden de asfaltverharding, kantopsluitingen, goten en markeringen op de weg tussen de kernen Herkenrade en Bruisterbosch vernieuwd.

Planning
De Bruisterboschweg wordt in zijn geheel afgesloten, omdat de werkzaamheden in één keer worden uitgevoerd. Het verkeer wordt hierdoor omgeleid. Bij calamiteiten wordt het ambulante verkeer (ambulance, politie of brandweer) door het werkvak geleid. Uiterlijk op 1 mei 2019 is de rijbaan weer bereikbaar voor bestemmingsverkeer. De volledige afronding van de werkzaamheden (zoals afwerking van perceeltoegangen, inritten en bermen) staat gepland voor uiterlijk 30 mei (Hemelvaart) 2019.

Fase 1
De eerste fase van de werkzaamheden betreft de asfalt-, beton- en markeringswerkzaamheden vanaf het bebouwde kombord van Herkenrade tot en met de kruising Bruisterbosch/Bergstraat. De werkzaamheden vinden plaats vanaf 1 april tot 27 april 2019. De weg is tijdens die periode afgesloten voor alle verkeer.

Fase 2
De tweede fase betreft de straatwerkzaamheden aan perceeltoegangen, inritten en het afwerken van bermen, sloten en buffers. De werkzaamheden vinden plaats van 29 april tot 29 mei 2019. De weg is ook dan afgesloten voor alle verkeer. Let wel: Voor het lokale verkeer worden nadere afspraken gemaakt voor de bereikbaarheid van hun percelen.

Meer weten?
Voor meer informatie neemt u contact op met de heer Wim Weerts, afdeling Openbare Ruimte, team Projecten die vanuit de gemeente de het project coördineert. U kunt hem bereiken onder telefoonnummer 043 458 8488 óf via e-mail wimweerts@eijsden-margraten.nl.

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Dinsdag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten