Wat te doen bij veiligheidsrisico's?

Vrijdag 10 mei 2019

Als Eijsden-Margraten maken we deel uit van Veiligheidsregio Zuid-Limburg. De veiligheidsregio is erop gericht om jou, als inwoner van Zuid-Limburg, beter te beschermen tegen (gezondheids)risico's, rampen en crises. Dat doet de veiligheidsregio samen met alle gemeenten in Zuid-Limburg, Brandweer, Politie, de Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio (GHOR, onderdeel van GGD Zuid Limburg) en andere partners. Samen zorgen zij ervoor dat bij een ramp of crisis zo effectief mogelijk wordt opgetreden.

Op de nieuwe website VRZL.nl vind je meer informatie over de belangrijkste veiligheidsrisico’s in Zuid-Limburg. Je vindt er niet alleen wat een risico inhoudt, maar ook hoe de overheid daarmee omgaat én wat je zelf kunt doen om je op dit risico voor te bereiden. Bovendien geeft VZRL.nl meer informatie op het moment dat er in Zuid-Limburg daadwerkelijk een grootschalig incident plaatsvindt. Kijk alvast eens op VRZL.nl voor meer informatie.