Succesvolle aftrap '75 jaar Liberation'

Woensdag 17 juli 2019

Op maandag 15 juli trapte Eijsden-Margraten ‘75 jaar Liberation’ af. De gemeente lanceerde de website www.75jaarliberation.nl. Op dit platform vindt u het programma, beluistert u interessante podcasts en leest en deelt u bijzondere verhalen.

Liberation community
De startbijeenkomst had een goede opkomst. Vrijwilligers, initiatiefnemers, bestuurders en journalisten kwamen samen bij landgoed Heerdeberg. In een toespraak zette burgemeester Dieudonné Akkermans alle betrokken vrijwilligers en verenigingen – de ‘Liberation community’ – in het zonnetje. Ook blikte hij vooruit op het programma.

Blijf op de hoogte
Wilt u geïnformeerd worden over het laatste nieuws rondom dit project? Volg dan de Facebookpagina en het Instagram account van 75 jaar Liberation. Het volledige programma vindt u op www.75jaarliberation.nl.

75 jaar bevrijding
In september is het precies 75 jaar geleden dat Amerikaanse troepen voet zetten aan Nederlandse grond. Dit viert de gemeente Eijsden-Margraten met diverse activiteiten voor en door de gemeenschap.