Jong muzikaal talent gezocht!

Woensdag 7 augustus 2019

In september viert Eijsden-Margraten 75 jaar Liberation. We trappen deze viering af op 12 september, dé dag waarop Mesch bevrijd werd. Dit doen we onder andere met de Vrijheidsspelen. Ben jij jong en bespeel jij een blaasinstrument? Doe dan mee met dit concert!

Samen met andere jonge blazers, bigband Slim-Vitzkids én professionele musici speel je een herdenkingscompositie aan de Festivalweide in Mesch. Daar staken Amerikaanse soldaten de grens over in 1944. Pop, rock, bigbandmuziek en andere muziekstijlen passeren de revue. Meer dan duizend basisschoolleerlingen zingen en dansen mee.

Aanmelden
Klinkt dit jou als muziek in de oren? Meld je dan direct aan via deze link! Ook volwassenen die het leuk vinden om mee te doen, zijn welkom. We repeteren één keer, namelijk op woensdag 11 september van 18.15 tot 20.15 uur. Deze datum kan nog wijzigen. We verwelkomen je bij Kumulus aan St. Maartenspoort 2 in Maastricht. Tot dan!