Open uw deuren tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route

Maandag 12 augustus 2019

Heeft u onlangs uw woning verduurzaamd? Deel dan uw kennis met mensen die hun huis óók willen verduurzamen. Open op zaterdag 2 en 9 november uw deuren tijdens de ‘Duurzame Huizen Route’ en inspireer anderen.

Open huis
De Duurzame Huizen Route is in het leven geroepen voor mensen die hun huis energiezuiniger willen maken. Verschillende eigenaren van duurzame woningen stellen hun huis hiervoor open. Via rondleidingen en gesprekken delen zij ervaringen uit de eerste hand. Vooral starters en doorstromers op de huizenmarkt zijn hierbij gebaat.

Doet u mee?
Vindt u het leuk om anderen op weg te helpen bij het verduurzamen van hun woning? Meld uw huis dan aan voor de Duurzame Huizen Route en deel uw kennis en inzichten. Ga naar www.duurzamehuizenroute.nl.