Op dit moment kan het zijn dat u een onjuiste melding krijgt na het invullen van een digitaal formulier. Ondanks dit bericht ontvangt de gemeente uw digitale aanvraag juist en compleet. Wij kunnen de aanvragen gewoon in behandeling nemen. Excuses voor het ongemak.

Openbare bekendmaking onderzoek windmolenpark

Maandag 9 september 2019

Energieleverancier EDF Luminus S.A wil graag in Bassenge (B) een windmolenpark bouwen. Dit park bestaat uit vier windturbines met elk een nominaal vermogen van maximum 3,3 MW en met een maximale hoogte van 150 meter.


Onderzoek windmolenpark
Het openbaar onderzoek wordt georganiseerd door de gemeenten Bassenge, Oupeye en Visé en loopt van 16 augustus tot 16 september. U kunt bij deze drie gemeenten het dossier van de vergunningsaanvraag en het milieueffectonderzoek raadplegen.