Burgeronderzoek Waarstaatjegemeente.nl

Donderdag 19 september 2019

Met ingang van 27 september aanstaande gaat de gemeente Eijsden-Margraten van start met het burgeronderzoek: Waarstaatjegemeente.nl. Verschillende inwoners ontvangen omstreeks deze datum een enquête thuis met vragen over de dienstverlening van de gemeente Eijsden-Margraten.

Heeft u de enquête niet per post ontvangen en u wilt deze graag voor ons invullen? Ga dan naar de website  www.eijsden-margraten.nl/waar-staat-je-gemeente . De enquête graag binnen drie weken invullen en één keer per huishouden is voldoende.

Met de resultaten uit deze enquête kunnen wij als gemeente onze dienstverlening vergelijken met andere gemeenten. Hierdoor wordt het mogelijk onze dienstverlening te verbeteren zodat wij u als klant nog beter van dienst kunnen zijn.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!