MooiMergelland: een digitale ontmoetingsplek voor inwoners

Maandag 18 november 2019

Een ontmoetingsplek voor inwoners, maar dan digitaal. Dát is www.mooimergelland.nl . “Hier deelt u snel en makkelijk nieuws, initiatieven en verhalen uit uw buurt met andere inwoners uit Eijsden-Margraten. Een bijkomstig voordeel: u leert elkaar beter kennen!”, vertelt vrijwilligster Carla Dumoulin-Bataille.

Wat is MooiMergelland precies?
“Dat is een website waarmee de inwoners van Eijsden-Margraten direct met elkaar in contact staan. Een plek waar nieuws, evenementen, mooie verhalen én vraag en aanbod samenkomen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar vrijwilligers voor een bijzonder bewonersinitiatief? Laat anderen dit dan weten en plaats een bericht.”

Voor wie is het platform bedoeld?
“Voor alle mensen die zich betrokken voelen bij hun buurt. Iedereen is van harte welkom. MooiMergelland is namelijk een platform van inwoners vóór inwoners. Samen houden we elkaar op de hoogte over alles wat er in de gemeente te beleven valt.”

Hoe melden inwoners zich aan?
“Door naar www.mooimergelland.nl/inschrijven te gaan. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, mag u zich officieel tot de deelnemers van MooiMergelland rekenen! U doet toch ook mee?”