Met gezond verstand de horeca weer openen

Dinsdag 2 juni 2020

Drie vragen aan
Voor veel ondernemers is het een uitdagende periode. Wij vragen ondernemers uit onze gemeente hoe het met ze gaat en hoe zij omgaan met de coronamaatregelen. Deze week: Louk Geurten van Hotel Bergrust in Bemelen.

Hoe heb je de afgelopen weken beleefd?
In alle rust, maar zeer intens qua beleving. Wij hebben in al die jaren nog nooit zo intens het voorjaar beleefd. Voor ons is dit normaal de meest hectische tijd van het jaar met Pasen, de Amstel Gold Race, meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren. Nu hebben wij de vogels nesten zien bouwen, de tuin in bloei zien komen en de rust op straat ervaren.

Hoe heb je je voorbereid op de heropening van de horeca?
Met gezond verstand hebben wij alle maatregelen en idee├źn zo uitvoerbaar mogelijk vertaald naar onze eigen locatie. Uiteraard zijn ook de nodige klusjes afgehandeld die al die jaren op de to-do lijst stonden.

Waar kijk je naar uit?
Dat wij de gasten weer mogen ontvangen, zodat zij kunnen genieten van onze prachtige omgeving hier in Bemelen. Dit jaar zijn wij als derde generatie 25 jaar eigenaar van Hotel Bergrust. Wij hadden dit graag gevierd, maar dat is momenteel niet mogelijk. Graag vieren wij in 2023 het 100-jarig bestaan van Hotel Bergrust in Bemelen.