Regel burgerzaken nu online

Woensdag 10 juni 2020

Wilt u een uittreksel uit de basisregistratie personen (BRP) of burgerlijke stand opvragen? Of wilt u de vermissing van uw rijbewijs of een verhuizing doorgeven? Dan kunt u dat nu regelen via onze website.

Optimale dienstverlening
Ondanks de coronamaatregelen willen we u graag goed van dienst zijn. Daarom kunt u zaken zoals geboorte-, overlijdens- en huwelijksaangiften nu ook digitaal regelen. Voor sommige producten hebben wij een pasfoto, handtekening of identificatie nodig. Denk aan een rijbewijs of paspoort. Een bezoek aan het gemeentehuis in Margraten is dan toch nodig. Voorkom wachtrijen en plan een afspraak in via onze website.

Heeft u vragen?
Bel ons dan via 043 458 8488 (maandag tot en met donderdag van 8:30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur, vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur).