Zorgeloos investeren in zonnepanelen

Woensdag 7 oktober 2020

Hoe worden we minder afhankelijk van fossiele hulpbronnen? En hoe houden we de energierekening betaalbaar? Via het project Zorgeloos Zonnepanelen helpt u het milieu en wordt u eigenaar van zonnepanelen zónder grote investering. Ook bespaart u vanaf dag één op uw elektriciteitskosten.

Lenen tegen 1% rente
Bij de gemeente sluit u voor zonnepanelen al een lening af tegen een rente van slechts 1%.Volta Limburg regelt de rest. Deze organisatie onderzoekt wat mogelijk is op uw dak, plaatst de panelen en zorgt 15 jaar lang voor het onderhoud.

Doe de dakcheck
Bent u geïnteresseerd? Meld u dan aan voor een dakcheck. Volta Solar bekijkt of uw dak geschikt is en u ontvangt een vrijblijvende offerte. Klik hier voor meer informatie over Zorgeloos Zonnepanelen.