Wegens een technische storing is gemeente Eijsden-Margraten momenteel gesloten. Ook is het helaas niet mogelijk reisdocumenten en rijbewijzen af te halen. Excuses voor het ongemak.

Verordening starterslening Eijsden-Margraten 2020 vastgesteld

Donderdag 22 oktober 2020

Op 2 oktober 2020 is de “Verordening starterslening Eijsden-Margraten 2020” in werking getreden. In deze nieuwe verordening zijn de koopsom en het leenbedrag voor de aanschaf van een eerste woning binnen onze gemeente volgens de toegestane maximale norm verhoogd. 

Met deze verhogingen zijn er meer mogelijkheden voor starters binnen onze woningmarkt. Een hogere koopsom kan namelijk betekenen dat de financiële haalbaarheid binnen het aanwezige woningaanbod voor de starter wordt verruimd.
Via deze link  (PDF, 325.2 kB)kunt u de ‘Verordening starterslening Eijsden-Margraten 2020” inzien.