Digitale masterclass over de warmtetransitie

Maandag 26 april 2021

Op maandag 10 mei vertellen we u meer over de warmtetransitie. Wat is dit eigenlijk en wat betekent dit voor Eijsden-Margraten? Hoe kunt u met isolatie energie, warmte én geld besparen? Kunt u een warmtepomp gebruiken om uw huis (deels) zonder aardgas te verwarmen? Op deze vragen en meer geven we antwoord tijdens een digitale masterclass over de warmtetransitie.

Warmtetransitie

Tijdens de masterclass kunt u vragen stellen en meedenken over dilemma’s waar de gemeente voor staat. Verder geven we een beeld voor de komende jaren: Eijsden-Margraten wordt niet van de een op de andere dag aardgasvrij. Er zijn wel kleine stappen die iedereen kan nemen om langzaam naar aardgasloos toe te werken in 2050.

Aanmelden

De digitale bijeenkomst vindt plaats op 10 mei van 19.00 tot 20.30 uur. Deelname is gratis. U kunt zich aanmelden via
www.eijsden-margraten.nl/warmtetransitie. We zien u graag op 10 mei.