Samen houden we onze omgeving op orde

Maandag 7 juni 2021

We gaan er steeds vaker op uit in onze eigen omgeving. We genieten van onze mooie natuur. Daardoor maken we graag gebruik van de vele wandel- en fietspaden in onze gemeente. Om deze buitenruimte op orde te houden, kunnen wij ook uw hulp goed gebruiken vertelt Rob Palmen, teamleider buitendienst.

Wat doet de gemeente zelf?
“De medewerkers van de buitendienst zorgen voor een veilige, schone buitenruimte en leefomgeving. Dit doen ze met behulp van verschillende beheerplannen.”

Hoe kan ik helpen?
“Bent u van mening dat er ergens gesnoeid moet worden, of dat er onderhoud nodig is aan bijvoorbeeld wandelpaden? Ziet u dat er iets stuk is in de buitenruimte of uw leefomgeving? U helpt ons uw melding snel op te lossen wanneer u uw melding online doorgeeft.”

Waar kan ik dit melden?
“U kunt dit melden via onze website, of nog handiger, download de gratis Fixi-app op uw smartphone. Zo kunt u makkelijk en snel uw melding doen. Uw melding komt dan direct bij de juiste medewerker terecht. In de Fixi-app kunt u meldingen volgen. U ontvangt updates over uw eigen melding(en).”