Deel uw ervaring met duurzaam wonen

Maandag 11 oktober 2021

Heeft u zonnepanelen op het dak, een warmtepomp of uw huis geïsoleerd? En wilt u andere huiseigenaren inspireren om dit ook te doen? Meld u dan aan voor de Nationale Duurzame Huizen Route op zaterdag 30 oktober en zaterdag 6 november.

Open uw voordeur

Tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route openen honderden huiseigenaren hun voordeur om uitleg te geven over de duurzame maatregelen in hun woning. En de energiebesparing die de maatregelen opleveren. Doet u mee? Dan kunt u andere huiseigenaren op weg helpen met uw eigen tips en ervaringen.

Huis aanmelden

Lijkt het u leuk om te vertellen over de duurzame maatregelen in uw huis? Meld uw woning dan aan via de website Nationale Duurzame Huizen Route. U kunt aangeven op welke dagdelen u mee wilt doen. Door mee te doen, helpt u anderen met keuzes maken en maakt u kans op een leuke prijs: twee overnachtingen bij B&B De Nachtdijk in Cothen.