Help een kind zo thuis mogelijk op te groeien

Maandag 1 november 2021

Van 3 tot en met 10 november is het de Week van de Pleegzorg. Gemeenten in Zuid-Limburg willen samen met lokale pleegzorgorganisaties pleeggezinnen graag in het zonnetje zetten.

Week van Pleegzorg

Ook vragen we in deze week extra aandacht voor de pleegzorg en het tekort aan pleegouders. Juist in deze week willen we meer mensen enthousiasmeren voor het pleegouderschap. Want nog steeds wachten veel kinderen op een pleeggezin en is een veilig en stabiel thuis niet vanzelfsprekend. Help een kind zo thuis mogelijk op te groeien.

Benieuwd wat u kunt doen?

Ontdek hoe de wereld van pleegzorg in elkaar zit. Ontvang een magazine met verhalen, luister naar een podcast met pleegkinderen en bekijk een video met pleegouders. Ook een ouder deelt zijn verhaal. Ga voor meer informatie naar www.openjewereld.nu.