Glasvezel in gemeente Eijsden-Margraten

Maandag 20 december 2021

Gemeente Eijsden-Margraten vindt het belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van snel internet. De bestaande verbindingen kunnen de gewenste kwaliteit niet leveren. Glasvezel zorgt voor een stabiele en snelle verbinding.

De internetmarkt, dus ook voor glasvezel, is een vrije markt. Het initiatief voor het aanleggen van glasvezel ligt bij de telecommunicatiesector. Initiatieven om te komen tot een glasvezelnetwerk juichen we van harte toe.

DELTA Fiber Netwerk bekijkt de mogelijkheden voor glasvezel aan te leggen in Eijsden-Margraten, in het buitengebied en in de kernen. Binnenkort start een campagne om zo veel mogelijk inwoners te enthousiasmeren voor glasvezel.

Meer informatie

DELTA Fiber Netwerk opent een Glasvezel Informatiepunt aan het Amerikaplein 76a in Margraten. Het Glasvezel Informatiepunt is vanaf 5 januari geopend op woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.gavoorglasvezel.nl of bel 088-7585800.