In beweging met Sport- en beweegcoach Stijn Winkens

Maandag 11 april 2022

Bewegen is goed voor lichaam en geest. Toch zijn er veel mensen die niet de kans krijgen om mee te doen of belemmeringen ervaren. Hier brengt organisatie ‘Negen’ in samenwerking met de gemeente graag verandering in. Sport- en beweegcoach Stijn Winkens vertelt meer over het project ‘In Beweging’.

Wat en voor wie is het project?

“In Beweging is een op maat sport- en beweegtraject voor inwoners van gemeente Eijsden-Margraten die weinig bewegen. Door een 12 weken durend traject maken wij u fitter en zelfverzekerder. Hierdoor krijgt u voldoende conditie en kunt u vervolgens aan het bestaande sport- en beweegaanbod deelnemen.”

Wat kost het?

“Voor een 12 weken durend en op maat gemaakt sport- en beweegtraject betaalt u slechts éénmalig €27,60. In een groepje van maximaal 6 personen gaan we op een gezonde en verantwoorde manier aan de slag. Met het beweegtraject en effectieve nazorg gaat u met plezier een sportief leven tegemoet!”

Waar kan ik me aanmelden?

“Stuur voor meer informatie of aanmelden een mail naar stijn@negen.nl of bel naar 06 1209 2296. Ik verheug me op uw komst!”