Kom in beweging met de beweegpas

Maandag 2 mei 2022

Er zijn veel goede redenen om te gaan sporten. Het is niet alleen goed voor uw gezondheid, u leert ook nieuwe mensen kennen. Als u besluit om in beweging te komen dan is het belangrijk om een sport te kiezen die bij u past. Daarom kunt u gebruik maken van de gratis beweegpas. Daisy Claessens, buurtcoach Sport en Bewegen vertelt:

Wat is de beweegpas precies?
​“Met de beweegpas kunt u op een laagdrempelige manier ontdekken welke sport goed bij u past. Met de beweegpas kunt u tien keer gratis sporten bij verschillende verenigingen. Dit kan maximaal twee keer bij dezelfde vereniging. U kunt allerlei sporten uitproberen zoals zwemmen, golfen, badmintonnen, bridgen of dansen.”

Voor wie is de beweegpas?
“Voor iedereen uit Eijsden-Margraten die graag wil ontdekken welke sport bij hem of haar past.”

Hoe kom ik aan de beweegpas?
“U vraagt de gratis beweegpas aan via www.eijsden-margraten.nl/beweegpas of bel naar 043-4588488. U kunt de beweegpas ook afhalen bij het gemeentehuis in Margraten of het servicepunt in Eijsden. Veel sportplezier!”