Scootervriendelijk genieten in het Heuvelland

Maandag 9 mei 2022

Zes bedrijven doen mee met ‘Scooter vriendelijk’ van Team Heuvelland:

Cycle Center ParCours Valkenburg, Escooterverhuur Heuvelland uit Wijlre, Imbali Scooterverhuur uit Mechelen, Scooterverhuur Valkenburg, Tweewiel-Centrum Hub Nix & Zonen uit Mechelen en Rijwielverhuur ’t Zinkviooltje uit Epen. 

Samen hebben de ondernemers in kaart gebracht welke gedragsregels belangrijk zijn om rekening te houden met andere weggebruikers. En zeker ook met mensen die langs de weg genieten van de vele terrassen, groene omgeving en eigen tuinen.
Team Heuvelland heeft voor het campagnemateriaal gezorgd. In hun persoonlijke contacten, met stickers op de scooters, flyers en posters in de zaak gaan de ondernemers aan hun huurders vragen: Hou het leuk, hou het veilig, hou het rustig en ga je de grens over? Zet dan een helm op!

  • Jeroen Rooding van Cycle Center ParCourse Valkenburg: “Wij hanteren beleefdheidsregels en spreiding van toertochten.”
  • Thijs Schoenmakers van Escooterverhuur Heuvelland uit Wijlre “Duurzaam en in stilte genieten van het Heuvelland.”
  • Vincent Spons van Imbali Scooterverhuur uit Mechelen: “Goed voorbereid op weg en zuinig scooteren.”
  • Marcel Brull Scooterverhuur Valkenburg: “Een fijne dag in het Heuvelland.”
  • Jeroen Blezer van ’t Zinkviooltje in Epen: “Scooteren? Misschien moeten we wel consuminderen.”

Doe jij ook mee met Team Heuvelland?    

Het Heuvelland is van ons allemaal. Voor een dag of voor een weekend… En als je echt geluk hebt, breng je hier je hele leven door. Het is de mooiste streek van Nederland om doorheen te lopen, fietsen of rijden. Hoe je dat doet, bepaal je helemaal zelf. Zodra je de weg op gaat, word je onderdeel van het landschap en lid van Team Heuvelland. We delen de weg én verplaatsen ons in elkaar. Zo genieten we samen, blijven we in beweging en houden we het veilig en schoon.   

   
Eerlijk is eerlijk: soms kunnen we best wat meer teamgevoel gebruiken. Vooral op de dagen en tijdstippen dat het erg druk is. Dan kost het meer moeite om alles uit het Heuvelland te halen, zonder elkaar te irriteren. Als team kunnen we die uitdaging aan. Door rekening te houden met elkaar en kritisch naar onszelf te kijken. Team Heuvelland: deel de weg en iedereen wint!                                                                                 

Meer weten? Check www.teamheuvelland.nl