Afscheid wethouder Dreessen

Maandag 20 juni 2022

Het is zover.
Na een politiek-bestuurlijke loopbaan van circa 56 jaar in de gemeente Eijsden-Margraten stopt onze wethouder Wiel Dreessen deze maand juni met zijn werkzaamheden in het openbaar bestuur.

Zoals velen van jullie weten loopt de heer Dreessen al aardig ‘wat jaartjes’ mee. Onafgebroken sinds 1966. Eerst als wethouder en tevens raadslid in de voormalige gemeente Bemelen tot op heden als wethouder in onze gemeente Eijsden-Margraten.

Terugkijkend vanuit zijn portefeuille Wonen/Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening, Milieu, Vergunningen, Monumenten en materieel Erfgoed weten we dat wethouder Dreessen zich steeds bevoorrecht heeft gevoeld. Blij met hetgeen hij heeft kunnen bijdragen. Samen met u allen heeft mogen werken aan de ontwikkeling van onze 15 vitale kernen. Daar is hij trots op, en wij zijn trots op hem en waar we nu staan als gemeente.

Namens het college en alle medewerkers richt ik dan ook een oprecht woord van dank aan Wiel Dreessen. Wij wensen hem de tijd om in alle rust te gaan genieten van alle moois in deze prachtige gemeente.

Sjraar Cox,
Burgemeester gemeente Eijsden-Margraten.