Jeugd aan de slag met 17 werelddoelen: flyers ontworpen door leerlingen van basisschool De Keerkring

Maandag 1 augustus 2022

Maar liefst 284 leerlingen van 6 basisscholen werken aan een bijzonder educatief project. Zij doen mee aan SDG dat staat voor Sustainable Development Goals oftewel werelddoelen in beeld. Als afsluiting van het project maakt iedere school een creatieve presentatie.

Flyers ontworpen door leerlingen van basisschool De Keerkring

Om aandacht te vragen voor de zeventien werelddoelen hebben de kinderen van basisschool De Keerkring flyers ontworpen. De flyers, met thema’s zoals duurzaamheid en recyclen, zijn speciaal gemaakt voor vrijwilligersorganisatie Stichting Wereldwijd. Grafisch vormgever Arthur Marks heeft de leerlingen geholpen bij het maken van de flyers.

SKEM cultuureducatie

Het project SDG is onderdeel van SKEM cultuureducatie van de gemeente Eijsden-Margraten. Hierbij zijn de uitgangspunten duurzaamheid, bewustwording en milieu.