Uw mantelzorger bedanken? Meld hem of haar dan aan voor het Mantelzorgcompliment!

Woensdag 31 augustus 2022

Drie vragen aan

Als gemeente zijn we trots op onze mantelzorgers. Wij willen hen bedanken met een financiële bijdrage, het Mantelzorgcompliment. Sylvia Maessen-Westerhof, medewerker sociaal team vertelt:

Voor wie is het Mantelzorgcompliment?

“Het is een blijk van waardering, een bedankje voor iemand, jong of oud, die vrijwillig en langdurig voor iemand zorgt. Dat kan een familielid, een vriend of goede buur zijn. Om in aanmerking te komen voor een Mantelzorgcompliment gelden enkele voorwaarden. Deze leest u op onze website.”

Wie kan het Mantelzorgcompliment aanvragen?

“De aanvraag wordt gedaan door de zorgvrager of bij een kind door de wettelijk vertegenwoordiger. Wilt u uw mantelzorger bedanken? Dien dan vóór 1 december 2022 de aanvraag in. U ontvangt dan een geldbedrag van ons waarmee u deze mantelzorger in het zonnetje kunt zetten!”

Hoe kan ik het Mantelzorgcompliment aanvragen?

“Via deze link leest u de voorwaarden en kunt u vanaf 1 september het formulier online invullen of u downloadt het aanvraagformulier. Telefonisch aanvragen kan via 043 458 8488 of stuur een e-mail naar info@eijsden-margraten.nl  o.v.v. Mantelzorgcompliment 2022. Heeft u vragen? Bel gerust, wij helpen u graag!”