Vakantie in het heuvelland

Dinsdag 27 december 2022

Nog even en de vakantieplannen staan weer voor de deur. Steeds vaker vieren we vakantie in eigen land. Het is niet alleen makkelijk maar ook vaak goedkoper. Zelfs het weer is steeds vaker in ons voordeel. Lekker verblijven in eigen land. Roger Deckers van o.a. Toerisme & Recreatie vertelt:

Vakantie in ons eigen Limburg?


“Jazeker! Er is van alles te beleven en te zien in onze regio. In het heuvelland en dus ook in de gemeente Eijsden-Margraten is nog zo veel te ontdekken. En er zijn volop leuke overnachtings-adresjes te vinden. Ga jij voor een camping in de heuvels of een gezellige herberg? Kies bijvoorbeeld eens een knusse vakantiewoning of een luxe Bed & Breakfast.”

Waar vind ik meer informatie?


“Ontdek de Zuid-Limburgse charme vanuit het vakantiegevoel. Overnachten, genieten van de uitstekende streekgastronomie, wandelen, fietsen, het kan allemaal. Bezoek onze website www.ontdekeijsdenmargraten.nl en (her)ontdek je eigen omgeving.”

Kan ik mijn accommodatie ook promoten?


“Ook dat is mogelijk. Op het platform ontdekeijsdenmargraten.nl kunt u uw overnachtingslocatie aanbieden. Hotels, Bed & Breakfast, pensions of campings. Stuur een e-mail naar info@visitzuidlimburg.nl of gebruik het contactformulier op de website.”