Evenementenkalender

Koningsvogelschieten Mergraote

Donderdag 5 mei 2016, Margraten

Algemene informatie:

Koningsvogelschieten: Hemelvaartsdag valt dit jaar vroeg en dat betekent dat we dit jaar al op 5 mei zullen weten wie zich jubileumkoning 2016 mag noemen! De schutterij viert dit jaar haar 475 jarig bestaansfeest. Degene welke het laatste restje van de houten vogel naar beneden haalt, zal tijdens het jubileumweekend in september het stralende middelpunt zijn. Een bijzonder
jaar om koning/ koningspaar te mogen zijn binnen onze schutterij. Enkele voorwaarden om mee te schieten zijn dat men inwoner is van het kerkdorp Margraten of lid van de schutterij is en de leeftijd van 16 jaar heeft bereikt. Zich houdt aan de voorwaarden, verbonden aan het behalen der koningseer. Zich gedurende de wedstrijd op Hemelvaartsdag op de schietlijst plaatst en het inschrijfgeld van € 25,- heeft voldaan. Voor degene die dat een stapje te ver vinden gaan is er voldoende ander vertier! Zo is er het burgerschieten op de bölkes en voor de jeugdigen is er een springkussen. Ook dit jaar kan de jeugd weer kans maken op de eer om jeugdkoning te worden! Naast dit alles wordt er in de feesttent gezorgd voor de inwendige mens en zal de muzikale omlijsting een speciaal tintje krijgen. Dit omdat de schutterij haar 475ste verjaardag viert. 

Organisatie:

Naam organisatie: Schutterij St. Sebastianus Margraten
Adres: Rijksweg 16
Postcode: 6269 AC
Plaats: Margraten

Contact:

Naam: De heer J. Lemmerlijn
E-mail: jornlemmerlijn@live.nl
Telefoon: 06-13280322
Facebook: https://nl-nl.facebook.com/schutterijmargraten
Website: www.schutterijmargraten.nl

Locatie evenement:

Naam: Schietweide Termaar
Plaats: Termaar, Margraten

Startdatum van het evenement 05-05-2016
Starttijd: 16:00
Einddatum van het evenement 05-05-2016
Eindtijd: 23:30

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Vandaag: 9.00 - 12.00 uur
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten