Evenementenkalender

Nieuwjaarsconcert

Zondag 8 januari 2017, Mheer

Nieuwjaarsconcert Mheer foto

Algemene informatie:

Op zondag 8 januari zal “de Koninklijke uit 1821” het jaar 2017 openen met het traditionele Nieuwjaarsconcert. Een concert, dat tot ver buiten de dorpsgrenzen bekend is en dat jaarlijks mag rekenen op een zeer talrijk publiek uit Mheer en de regio. De organisatie is er bij de 34e uitgave van dit concert opnieuw in geslaagd een verrassend en zeer gevarieerd programma te presenteren. M.m.v. drumband o.l.v. Jan Volders en orkest Kon. Harmonie St. Cecilia Mheer o.l.v. chef-dirigent Fried Dobbelstein; cabaretgroep KUUB; trompettist Willy Huppertz; saxofonist/klarinettist Marcel Salomon; pianoduo Charlotte en Josephine de Loë en eigen solisten.

Het belooft een spetterende muzikale middag te worden vol verrassingen. Aanvang 14.30 u. De zaal gaat open om 14.00 u.
De kaartverkoop is gestart en tickets zijn te verkrijgen via leden van de harmonie of via het volgend emailadres:
harmoniemheer@hotmail.com of via de internetsite www.harmoniemheer.nl  en dan doorklikken naar de webshop.
Telefonisch kan ook onder nr. 06-37393730 (secretariaat). Ze kosten € 12,50 inclusief champagne en wafel in de pauze. Jongeren vanaf 8 jaar tot 18 jaar betalen € 7,50 . We hopen U in groten getale te mogen begroeten. U bent van harte uitgenodigd.

Om teleurstelling te voorkomen luidt ons advies: voorzie u tijdig van een entreekaartje! Bestuur en leden danken U voor uw steun en aanwezigheid bij één van de activiteiten en concerten in het afgelopen jaar. Zij bieden U de beste wensen aan voor het Nieuwe Jaar en zien U graag terug in 2017.

Het volledige persbericht kunt u hier (DOC, 107 kB)downloaden.

Organisatie:

Naam organisatie: Koninklijke Harmonie St. Cecilia Mheer
Adres: Bredeweg 6
Postcode: 6262 NX
Plaats: Banholt

Contact:

Naam: P.J. Dobbelstein
E-mail: harmoniemheer@hotmail.com
Telefoon: 06-20655596
Facebook:
Website: www.harmoniemheer.nl

Locatie evenement:

Naam: Harmoniezaal
Adres: Dorpsstraat 1
Postcode: 6261NH
Plaats: Mheer

Startdatum van het evenement 08-01-2017 
Starttijd: 14:00
Einddatum van het evenement 08-01-2017
Eindtijd: 21:00

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Maandag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten