Evenementenkalender

Loop met je dokter 2017

Zaterdag 30 september 2017, Margraten

Een echt wandelfeest!

Op naar 30 september in Eijsden-Margraten
De druk bezochte kick-off van Loop met je dokter, het befaamde en unieke Limburgse wandelfestijn voor het goede doel, vond plaats op dinsdag 18 april in het gemeentehuis van Eijsden-Margraten. Wethouder Jo Bisscheroux maakte de startlocatie bekend: Fruitveiling Zuid Limburg.

Wethouder Bisscheroux van de gemeente Eijsden-Margraten nam destijds symbolisch het stokje over van burgemeester Ubachs van de gemeente Gulpen-Wittem. Op 30 september 2017 vindt immers de 9e editie plaats in Eijsden-Margraten.

Startlocatie is Fruitveiling Zuid Limburg, Aan de Fremme 33 in Margraten.

Zie voor meer informatie: www.loopmetjedokter.nl

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Vandaag: 9.00 - 12.00 uur
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten