Evenementenkalender

Eindejaarstocht wandelvereniging Vilt

Woensdag 27 december 2017, Meerssen

Algemene informatie:

Op woensdag 27 december 2017 organiseert Wandelvereniging Vilt weer zijn traditionele Eindejaarstocht. Veel mensen zijn tussen Kerst en Nieuwjaar vrij en dat is dan ook een mooie gelegenheid om naar buiten te gaan en lekker het jaar uit te stappen door een schitterend natuurgebied. Even lekker ontspannen in de buitenlucht om de ingenomen calorieën tijdens de kerstdagen te verwerken. Deze laatste wandeling van Wandelvereniging Vilt in het oude jaar is een aardige gelegenheid om wandelvrienden te ontmoeten en het jaar uit te luiden. De afstanden zijn ook deze keer 8, 14 en 21 kilometer. Daarnaast is er ook tijdens de Eindejaarstocht (€ 2,50) voor het eerst een speciale jeugdwandeling (4 km en 8 km): de Sneeuwballentocht.

Affiche Eindejaarstocht (PDF, 2.6 MB)

Affiche Sneeuwballentocht (PDF, 1.8 MB)

Organisatie en contact:

Wandelvereniging Vilt, www.wandelverenigingvilt.nl

Locatie evenement:

Gemeenschapshuis De Stip, Past. Dominicus Hexstraat 10, 6231 HG Meerssen

Startdatum van het evenement 27-12-2017
Starttijd: 08:00 u.
Eindtijd: 17:00 u.

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten