Evenementenkalender

Clervaux meets Eijsden-Margraten

Zaterdag 30 juni 2018, Sint Geertruid

Algemene informatie:

Op zaterdag 30 juni 2018 zal het jeugdorkest van de Koninklijke Oude Harmonie Eijsden samen met jeugdorkest Clarindo uit het Luxemburgse Clervaux, een concert verzorgen in de Fanfarezaal te Sint Geertruid. De connectie met Clervaux betreft een jumelage voornemen tussen gemeente Eijsden-Margraten en gemeente Clervaux. In het weekend van 30 juni zal een gemeentelijke afvaardiging uit Clervaux, samen met jeugdorkest Clarindo, een bezoek brengen aan de gemeente Eijsden-Margraten. Tijdens dit bezoek zal de intentieovereenkomst worden getekend door burgemeester Eicher van Clervaux en burgemeester Akkermans van Eijsden-Margraten. Bij het concert van de jeugdorkesten zullen ook de colleges van burgemeester en wethouders uit Eijsden-Margraten en Clervaux acte de présence geven.

Het affiche kunt u hier (PDF, 1.6 MB)downloaden.

Organisatie en contact:

Fanfare Sint Gertrudis Sint Geertruid

https://fanfarestgertrudis.weebly.com/
 

Locatie evenement:

Fanfarezaal, Dorpstraat 29a te Sint Geertruid


Datum van het evenement 30-06-2018
Starttijd: 19:30
Eindtijd: 22:00

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Maandag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten