Evenementenkalender

IRONMAN 2018

Zondag 5 augustus 2018, Maastricht en fietsparcours door Eijsden-Margraten

07:00

- IRONMAN-Maastricht_Limburg_neg

Hotspots op het parcours

Voor een groot gedeelte van het parcours kunnen de bezoekers de atleten langs de kant aanmoedigen. Het hele loopparcours is afgezet met hekken en kunnen bezoekers makkelijk de atleten volgen. Een highlight naast de bekende plekken in Maastricht, is de Bemelerberg! Tussen 08:00 en 14:30 uur kunnen bezoekers ook hier een kijkje nemen. Het is een prachtige plek omringd door bomen en ook een uitdagende klim voor de atleten. Bovendien kun je hier heerlijk wandelen en genieten van de omgeving.

Meer informatie

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Maandag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten