Evenementenkalender

Beleefweek Limburg

Vrijdag 14 september 2018 - Zondag 23 september 2018, diverse locaties

09:00 - 23:30

Website: www.beleefweeklimburg.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefweeklimburg

Ontdek ons landschap
Kom van 14 t/m 23 september naar Beleefweek Limburg. Beleef de Limburgse cultuur, historie, natuur en het landschap. Proef de streekproducten. Verwonder je over de vergezichten. Geniet van sport en spel. Diverse partners organiseren tijdens de Beleefweek dagelijks vele activiteiten in en rondom Nationaal Park De Maasduinen, De Groote Peel, De Meinweg en Nationaal Landschap Zuid-Limburg. Je kunt genieten van speciale wandelingen, fietstochten, wateractiviteit, sport, open dagen, rondleidingen, excursies, workshops, cursussen, muziek, theater en arrangementen. Ontdek de activiteiten opwww.beleefweeklimburg.nl.

Beleefweek Limburg is een gezamenlijk initiatief van Provincie Limburg, Instituut voor Natuureducatie (IVN), Nationaal Park De Maasduinen, De Groote Peel, De Meinweg en Nationaal Landschap Zuid-Limburg. Samen met ondernemers, natuur- en landschapsgidsen zetten we een week vol beleving neer.