Evenementenkalender

Castle Fair

Zondag 18 augustus 2019, Eijsden, Kasteel Eijsden

11:00 - 18:00

Website: www.saintececile.nl
Facebook: https://www.facebook.com/CastleFairEijsden

Zondag 18 augustus 2019 (aanvang 11.00 uur) organiseert Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden in Kasteel Eijsden de CASTLE FAIR. De prachtige tuinen van kasteel Eijsden vormen het sprookjesachtige decor voor de Castle Fair die garant staat voor een sfeervolle ambiance en allure waarin kunst, muziek en een hapje en drankje een belangrijke rol spelen. Kortom lekker struinen langs de vele standjes op het voorplein en in de tuinen van het monumentale kasteel Eijsden en genieten van een ontspannend moment!
Vanaf 11.00 uur kunt u genieten van kunst in vele vormen. Een groot aantal lokale en regionale professionele kunstenaars zullen hun mooiste creaties tentoonstellen in de tuinen van Kasteel Eijsden.
Om u te laten wegdromen in een onvergetelijk moment is er een speciale bier- en wijnbar geopend. Eveneens kunt u tijdens de Castle Fair genieten van culinaire versnaperingen.
Om het geheel een feestelijk muzikaal tintje te geven zijn er verspreid over de dag bijzondere muzikanten LIVE te beluisteren.

Verder kunt u tijdens Castle Fair vanaf Kasteel Eijsden een historische dorpswandeling maken door het veelzijdige Eijsden en omgeving.

Parkeergelegenheid voor auto's en fietsen is in ruime mate aanwezig in de Graaf de Geloeslaan.