Evenementenkalender

Limburgs Landmarkt

Zaterdag 7 september 2019 - Zondag 8 september 2019, Mesch, Eijsden

00:00 - 00:00

Website: https://www.landmarktmesch.nl/#_Programma

Limburgs Landmarkt Mesch, 7 en 8 september 2019, een Bourgondisch plattelandfeest en een gezellige dag uit voor het hele gezin.

Limburgs Landmarkt Mesch begint zaterdagavond met een culinaire en muzikale zaterdagavond.

Zondag bruist Mesch. Slenter over de gezellige markt, 'n combinatie van een 'Luikse' markt met streekproducten en oude ambachten. Geniet van ‘n hapje, 'n drankje en van muziek tijdens het frühshoppen. In de weilanden vind je antieke werktuigen, tractoren, brommers en auto’s. Voor de kinderen is er een kinderboerderij , springkussens, spellencircuit en een draaimolen. De hele dag zijn er demonstraties met schapen, vogels, honden, paardendressuur, westernshows en nog veel meer. Het entréebewijs is een lot waarmee mooie prijzen zijn te winnen. De landmarkt wordt afgesloten met een muzikale avond.