Evenementenkalender

Benefiet Kerstconcert

Zaterdag 14 december 2019, Eijsden, Museum Het Ursulinenconvent

19:30 - 22:00

Website: www.ursulinenconvent.com
Facebook: Het Ursulinenconvent / The Ursuline Convent

Onder aanvoering van presentator Ludwig Geijsen, brengen Severine Joordens (sopraan, Nederland) en een aantal gerenommeerde musici klassieke en hedendaagse kerstliederen samengebracht in een Kerstreis. Aan dit benefietconcert werken mee: Juan Paredes Jiminez (bariton, Spanje), Yannick Behrent (bariton, Duitsland), Rosana Chiavi (sopraaan, Brazilië), Anna Fell (sopraan, Duitsland), Yu Chen (piano, China), Ellen Heslenfeld (piano, Nederland) en Alphons Stijnen (bariton, orgel, Nederland. Als speciale gaste is de beroemde operazangers Grace Bumbry aanwezig.
De opbrengst van dit benefietconcert komt 100% ten goede aan een familie, hier net over de grens, waarvan drie leden lijden aan een zeer zeldzame vorm van kanker. Door alle ziekte- en andere bijkomende kosten raakt dit gezin zwaar in de financiële problemen. Severine Joordens ondersteunt dit gezin al jaren, onder andere door het organiseren van deze concerten.