Evenementen

Laatste update op: 15 oktober 2020

Met ingang van woensdag 14 oktober 22.00 uur geldt een landelijke, gedeeltelijke lockdown vanwege het coronavirus (COVID-19). In deze gedeeltelijke lockdown zijn evenementen verboden.

Verbod op evenementen

Gezien het verbod op evenementen is het momenteel niet mogelijk om een aanvraag in te dienen voor de organisatie van een evenement. Op deze website van Rijksoverheid leest u alle informatie met betrekking tot de maatregelen voor evenementen. 

Subsidies voor evenementen die niet doorgaan vanwege het coronavirus

Er zijn organisaties die voor het organiseren van een evenement of activiteit een subsidie van de gemeente Eijsden-Margraten ontvangen. Deze subsidie dient te voldoen aan gestelde voorwaarden.

Doordat een evenement of activiteit niet kan doorgaan vanwege het coronavirus worden bepaalde kosten niet gemaakt of wordt niet voldaan aan deze subsidievoorwaarden. Gemeente Eijsden-Margraten zal deze subsidies apart beoordelen en gaat hier coulant mee om. Op basis van een verantwoording van de reeds gemaakte kosten wordt de subsidie opnieuw vastgesteld. Vragen hierover kunnen worden gesteld via: info@eijsden-margraten.nl.