Coronavirus: Voor meer informatie over de aangepaste dienstverlening in het Gemeentehuis en Servicepunt Eijsden klik hier

Maatregelen Rijksoverheid en Veiligheidsregio Zuid Limburg

31 maart

Het kabinet heeft op 31 maart besloten dat alle coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. In de week vóór 28 april beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. Lees meer >>

23 maart

Vanaf 23 maart gelden er in heel Nederland aangescherpte maatregelen. Op de website van de Rijksoverheid vindt u hierover meer informatie en de meest gestelde vragen en antwoorden.

------

Veiligheidsregio Zuid-Limburg
Voor informatie en vragen over het coronavirus met betrekking tot Zuid-Limburg, bezoekt u de website van de Veiligheidsregio Zuid-Limburg of belt u met het callcenter van de Veiligheidsregio Zuid-Limburg: tel. 0251-260960. Hier vindt u de laatst bekende informatie over het virus, wat de klachten zijn die gepaard gaan met een besmetting van het virus en wat u moet doen als u denkt dat u, of iemand anders in uw omgeving, besmet is.

Op de website coronasteffie.nl  legt uitleghulp Steffie moeilijke informatie over het nieuwe coronavirus op een eenvoudige manier uit. De website is speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking.