Maatregelen Rijksoverheid en Veiligheidsregio Zuid Limburg

Laatste update op: 23 juni 2021

Rijksoverheid

Meer informatie over de actuele landelijke coronaregels leest u op de website van Rijksoverheid.

Vragen

Heeft u algemene vragen over het coronavirus? U kunt terecht bij het publieksinformatienummer 0800 - 1351 (tussen 08:00 en 22:00 uur). Vanuit het buitenland is het nummer te bereiken door te bellen naar +31 20 205 1351.

Veiligheidsregio Zuid-Limburg

Voor informatie en vragen over het coronavirus met betrekking tot Zuid-Limburg, bezoekt u de website van de Veiligheidsregio Zuid-Limburg of belt u met het callcenter van de Veiligheidsregio Zuid-Limburg: tel. 0251-260960. Hier vindt u de laatst bekende informatie over het virus en kunt u ook alle Ministeriële Regelingen lezen.  

Aanvullende adviezen voor zelfstandig wonende ouderen

Voor zelfstandig wonende ouderen zijn een aantal aanvullende adviezen opgesteld behorend bij de verschillende risiconiveaus. Deze adviezen hebben als doel ouderen te ondersteunen zo goed mogelijk mee te blijven doen in de samenleving en tegelijkertijd besmetting met het coronavirus te voorkomen. De aanvullende adviezen leest u op de website van de Rijksoverheid

Corona Steffie

website coronasteffie.nl

Op de website coronasteffie.nl legt uitleghulp Steffie moeilijke informatie over het nieuwe coronavirus op een eenvoudige manier uit. De website is speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking.