Algemene Subsidieverordening Welzijn Eijsden-Margraten 2017

Op 13 december 2016 heeft de gemeenteraad de Algemene Subsidieverordening Welzijn Eijsden-Margraten 2017 vastgesteld. Deze verordening is van toepassing op de segmenten Muziek, Kunst en Cultuur, Sport, Jeugdwerk, Ouderenwerk en Overige. Onderstaande link verwijst naar de betreffende subsidieverordening.

Indien u vragen heeft over het aanvragen van een subsidie, kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar mw. M. Frijns-Lardinois, tel. 043-4588488 of via mariellefrijnslardinois@eijsden-margraten.nl

Algemene subsidieverordening Welzijn 2017 (PDF, 455.5 kB)

Verenigingen die in aanmerking willen komen voor subsidie kunnen hiervoor een aanvraag in te dienen voor 1 oktober 2017.
Het subsidieformulier daarvoor kunt u hier downloaden (PDF, 129.5 kB).
Dit formulier dient u ondertekend en aangevuld in te dienen. Dit kan via de post danwel via info@eijsden-margraten.nl

• Nu gesloten.
  • Morgen: 09:00 - 12:00