Wegens een technische storing is gemeente Eijsden-Margraten momenteel gesloten. Ook is het helaas niet mogelijk reisdocumenten en rijbewijzen af te halen. Excuses voor het ongemak.

Infrastructuur bestemmingsplan Karreweg fase 2

In het bestemmingsplan Karreweg fase 2 in St. Geertruid worden in het tweede kwartaal van 2021 de bouwwegen en rioleringen aangelegd ten behoeve van woningbouw. De aannemer die het plan uitvoert is KWS infa bv. Na de aanleg van de bouwwegen en rioleringen zullen de kabels en leidingen beheerders werkzaamheden uitvoeren voor het uitbreiden van het leidingennet.

Het civieltechnisch plan is in te zien via deze link (PDF, 1.1 MB)

Reageren

Wilt u meer informatie of wilt u reageren? Neem dan contact op met de heer Hurkens van de gemeente Eijsden-Margraten via de algemene contactgegevens. Telefoonnummer: 043 458 8488 of e-mailadres: info@eijsden-margraten.nl.