Verhuizing vanuit het buitenland - Moving from abroad

Verhuist u vanuit het buitenland naar Eijsden-Margraten of verblijft u het komende half jaar minimaal vier maanden in Nederland, dan moet u zich binnen vijf dagen na aankomst persoonlijk inschrijven bij de gemeente. U dient hiervoor telefonisch een afspraak te maken met het Klantcontactcentrum via het algemene telefoonnummer. Heeft u een partner en/of kinderen die ook ingeschreven moeten worden, dan moeten zij met u meekomen. U wordt dan ingeschreven in de Basisregistratie Personen (BRP).

Thuisquarantaine bij aankomst in Nederland

Komt u uit het buitenland, dan dient u eerst 10 dagen in quarantaine alvorens u in Nederland kunt worden ingeschreven. U kunt deze quarantaine verkorten door op dag 5 een coronatest te laten doen. Indien deze negatief is kunt u een afspraak bij de gemeente maken om te worden ingeschreven. U dient hierbij de uitslag van de test mee te nemen.
Actuele informatie kunt u via deze link raadplegen.

Moving from abroad

Are you moving from abroad to Eijsden-Margraten or will you be staying in the Netherlands for at least four months during the next six months? In that case, you should present in person within five days of arrival at the municipality. To make an appointment you should contact our Customer Contact Centre by the general telephone number (+31 43 4588488). In case your partner and/or children need to be registered, they should also present in person at the municipality.

Home quarantine on arrival in the Netherlands

If you come from abroad, you must first spend 10 days in quarantine before you can be registered in the Netherlands. You can shorten this quarantine by having a coronavirus test done on day 5. If this test is negative, you can make an appointment with the municipality to be registered. You will need to take the results of the test with you.
You can find the latest information via this link.