Over Sociale zaken Eijsden-Margraten

Heeft u werk- en inkomensondersteuning nodig?

Woont u in de gemeente Eijsden-Margraten? Dan kunt u een beroep doen op Sociale zaken Eijsden-Margraten (SEM). De gemeente helpt u met werk en inkomen.

Plan een afspraak

SEM is onderdeel van de gemeente Eijsden-Margraten. Dit betekent dat u op het gemeentehuis in Margraten terecht kunt voor vragen over werk, inkomen en ondersteuning.

Digitaal dossier

Wilt u uw dossier digitaal bekijken? Vanaf 1 oktober 2021 staat dit hier voor u klaar.

Meer informatie

Elke inwoner die hulp nodig heeft op het gebied van werk of inkomen kan terecht bij SEM. SEM kijkt naar uw kansen voor betaald werk, ontwikkeling en vrijwilligerswerk. Lukt dit niet? Dan kunt u een beroep doen op SEM voor een bijstandsuitkering of bijzondere bijstand. Ook biedt SEM dienstverlening voor schuldhulpverlening en ondersteuning aan zelfstandige ondernemers.

Ga terug naar het overzicht